Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen
Reparatie / onderhoud Schade Ophaalservice Sleutelservice
Fietsverzekering ENRA Fietsverzekering E-Bike ENRA Bromfietsverzekering ANWB
Nieuwe Bromscooters Nieuwe Snorscooters Nieuwe Bromfietsen Nieuwe Snorfiets Gebruikte Bromscooters Gebruikte Snorscooters Gebruikte Bromfiets Gebruikte Snorfiets
Nieuwe Elektrische scooters Gebruikte Elektrische scooters Nieuwe Elektrische fietsen Gebruikte Elektrische fietsen
Nieuwe Motoren Gebruikte Motoren
Bestelinformatie Fietsdragers Fietskarren Bodycare Fiets accessoires Gebruikte fietsonderdelen Kinderzitjes Sleeën Rollators Gebruikte scooteronderdelen Nieuwe scooteronderdelen Scooter accessoires Stickers / Graphics

OPENINGSTIJDEN


Ma:  8.30 uur tot 18.00 uur
Di:  8.30 uur tot 18.00 uur
Wo:  8.30 uur tot 12.30 uur
Do:  8.30 uur tot 18.00 uur
Vr:  8.30 uur tot 18.00 uur
Za:  8.30 uur tot 16.30 uur
Zo:  Gesloten
 
Gesloten op woensdagmiddag, zon- en feestdagen.

Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Fiets-inn Frits van de Bunt is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Fiets-inn Frits van de Bunt of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Fiets-inn Frits van de Bunt worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Fiets-inn Frits van de Bunt heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Fiets-inn Frits van de Bunt links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Fiets-inn Frits van de Bunt van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Fiets-inn Frits van de Bunt 2017.
Alle rechten voorbehouden.Deel het met uw vrienden!


WINKELMANDJE


NIEUWS


Spaakverlichting voor in het wiel
vanaf nu verkrijgbaar bij Fiets-inn van de Bunt. »

AANBIEDINGEN


Gazelle Miss Grace met korting
....nu slechts € 699 »