Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen
Reparatie / onderhoud Schade Ophaalservice Sleutelservice
Fietsverzekering ENRA Fietsverzekering E-Bike ENRA Bromfietsverzekering ANWB
Nieuwe Bromscooters Nieuwe Snorscooters Nieuwe Bromfietsen Nieuwe Snorfiets Gebruikte Bromscooters Gebruikte Snorscooters Gebruikte Bromfiets Gebruikte Snorfiets
Nieuwe Elektrische scooters Gebruikte Elektrische scooters Nieuwe Elektrische fietsen Gebruikte Elektrische fietsen
Nieuwe Motoren Gebruikte Motoren
Bestelinformatie

OPENINGSTIJDEN


Ma:  Gesloten
Di:  Gesloten
Wo:  Gesloten
Do:  Gesloten
Vr:  Gesloten
Za:  Gesloten
Zo:  Gesloten
 
Per 2 februari j.l. is er een bedrijfsovername geweest.
Bike Totaal Steven Koelewijn & Steven Koelewijn scooters zijn nu gevestigd in hetzelfde pand. Hier kunt u terecht voor al uw fietsen en scooters.

Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Fiets-inn Frits van de Bunt is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Fiets-inn Frits van de Bunt of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Fiets-inn Frits van de Bunt worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Fiets-inn Frits van de Bunt heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Fiets-inn Frits van de Bunt links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Fiets-inn Frits van de Bunt van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Fiets-inn Frits van de Bunt 2018.
Alle rechten voorbehouden.Deel het met uw vrienden!


Onze webshop is gesloten i.v.m. bedrijfsovername.